TIRANA GEN 2024 MANAGEMENT & MARKETING SANITARIO - Odontoacademy.it

odontoacademy
Vai ai contenuti
MAIN MENU > CORSI > CORSI ON LINE > EXTRA CLINICI > MANAGEMENT


paraqet:

MENAXHIM DHE MARKETING SHËNDETËSOR
ELEMENTET KYÇE TË KLINIKAVE TË SUKSESSHME DENTALE

Mbrëmja e trajnimit live + darka e përfshirë


Italian Method

TIRANË
16 Shkurt 2024
6.30 pasdite


TRAJNIM I NIVELIT TË LARTË
I PËRSHTATSHËM PËR MJEKËT, DENTISTËT DHE TË GJITHË STAFIN E KUJDESIT SHËNDETËSORvendi i ngjarjes
Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit - Salla blu,kati i dytë - 8RH9+JJ2, Sheshi Skënderbej, Tirana 1000, Albania
NUMËRIMI mbrapsht


ITALIAN METHOD

KURS I PËRSHTATSHËM PËR MJEKËT STOMATOLOG DHE TË GJITHË STAFIN SHËNDETËSOR


Kursi LIVE bazohet në dinamikën e Menaxhimit të Kujdesit Shëndetësor dhe Marketingut dhe ka për qëllim rritjen e efikasitetit dhe efektivitetit të klinikës suaj.


Nëse dëshironi të arrini rezultate më të larta në aspektin e prestigjit, xhiros dhe përfitimit, është jashtëzakonisht e nevojshme të merrni pjesë me gjithë stafin tuaj stomatologjik për të marrë një formim të plotë dhe të dobishëm si ekip dhe  për të përmirësuar performancën e përgjithshme të klinikës suaj.


Ju lutemi vini re se trajnimi ka një numër të kufizuar vendesh.


Për të rezervuar vende për
gjithë stafin tuaj

Mbrëmja e trajnimit live + darka e përfshirë me titull:
ELEMENTET KYÇE TË KLINIKAVE TË SUKSESSHME DENTALE

DATA e eventit :
E premte 16 Shkurt 2024

VENDI: Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit - Salla blu,kati i dytë - 8RH9+JJ2, Sheshi Skënderbej, Tirana 1000, Albania

Duke konfirmuar rezervimin tuaj ju do të keni:

 • PJESËMARRJE 2 orë intensive trajnimi live (nga ora 18:30 deri në 20:30) pasuar nga darka

 • TAKIMI ME DR. CLAUDIO GAMMELLA
 • Do të keni mundësinë të takoni personalisht themeluesin e ODONTOACADEMY, Claudio Gammella

 • DARKA EKSKLUZIVE NETWORKING me Kryetarin Dr Claudio Gammella

 • Kursi LIVE bazohet në dinamikën e Menaxhimit Dentar dhe Marketingut dhe ka për qëllim rritjen e efikasitetit dhe efektivitetit të KLINIKËS suaj DENTARE

 • KUJDES: duke konfirmuar rezervimin tuaj tani ju keni të drejtën për një biletë hyrje falas + darkë (vetëm për 30 të parët)

A keni menduar ndonjëherë se çfarë e përcakton suksesin e një klinike?
Pse disa klinika përparojnë dhe rriten, ndërsa disa të tjera bien ose madje janë të destinuara të zhduken?
Nëse besoni se përgjigjja qëndron tek kapitali i disponueshëm, vendndodhja apo edhe fati, e keni gabim.
Për t'iu përgjigjur këtyre pyetjeve është e nevojshme të analizohet struktura dhe modeli i menaxhimit të sipërmarrjes së kujdesit shëndetësor.
Në fakt, një klinikë nuk është shuma e vetme algjebrike e faktorëve që e përbëjnë atë (salla e pritjes, dhomat klinike, teknologjia, kapitali njerëzor), por është një sistem unitar, i artikuluar dhe kompleks i përbërë nga organizimi dhe aftësitë.
Pikërisht nga përzierja e këtyre tre elementeve lindin dallimet midis strukturave të ndryshme të kujdesit shëndetësor dhe lindin avantazhet konkurruese, shërbimet ekskluzive për pacientët dhe rrjedhimisht performancat më të mira ekonomike dhe financiare që identifikojnë suksesin e një sipërmarrjeje shëndetësore.


16 Shkurt 2024
6.30 pasdite


PROGRAMI I PLOTË I KURSIT


ITALIAN METHOD

 • ANALIZA E FAKTORËVE TË JASHTËM QË NDIKOJNË NË RRITJEN E KLINIKËS TUAJ
 • MARKETING NË SEKTORIN E SHËNDETËSISË ÇFARË DO TË THOTË DHE SI TA BËNI ATË PËR BIZNESIN TUAJ
 • ANALIZA E FAKTORËVE TË BRENDSHËM QË NDIKOJNË NË SUKSESIN E KLINIKËS TUAJ
 • MENAXHIMI SHËNDETËSOR: VIZIONI PERSPEKTIV I KLINIKËS: 2 MODELE TË NDRYSHME TË MENAXHIMIT TË KLINIKËS TUAJ
 • CIKLI I JETËS SË BIZNESIT TË AKTIVITETIT PROFESIONAL
 • PLANIFIKIMI STRATEGJIK DHE VARIABLA KOHORE
 • ANALIZA E ZONAVE STRATEGJIKE TË KLINIKËS

Në fund të kursit...


Do të zbuloni se si të bëni një analizë të territotit tuaj dhe të faktorëve të jashtëm që ndikojnë në rritjen e klinikës suaj
Do të kuptoni se si të menaxhoni veten dhe njerëzit përreth jush (grupin tuaj të punës) për të arritur një rezultat
Ju do të dini se cilat janë 4 fushat e mundshme për të gjeneruar të ardhurat tuaja
Do të keni mësuar të menaxhoni më mirë kohën tuaj, duke dalluar ndryshimin midis të qenit i zënë dhe të qenit produktiv
Do të kuptoni se si të menaxhoni dhe shfrytëzoni më së miri 10 hapësirat strategjike të klinikës
Do ta keni të qartë se si të planifikoni aktivitetet dhe të punoni drejt objektivave

Dr. Claudio Gammella
Mjek Stomatolog - Medical Marketing Specialist


- Sipërmarrës, investitor dhe themelues i Odontomedica Group srl
- Konsulent marketingu etik në stomatologji për kompani, universitete dhe qendra dentare.
- I lindur në vitin 1967, i diplomuar në Stomatologji dhe Protetikë Dentare në Universitetin Federico II të Napolit.
- Pedagog i jashtëm në Universitetin Aldo Moro të Barit në Masterin e Organizimit të Klinikës Dentare dhe Dental Marketing Dynamics A.A. 2018/2019


- Folës në Universitetin Federico II të Napolit në kursin e specializimit në "Materiale të reja dentare, CAD-CAM dhe teknika të printimit 3D në Stomatologji" A.A 2020


- Folës në Universitetin e L'Aquila në kursin e Marketingut Etik dhe Efektiv për praktikën stomatologjike mono-profesionale A.Y 2019
- Krijuesi dhe Themeluesi i Odontoacademy, shkolla e parë e trajnimit në Itali për Marketingun Etik dhe Menaxhimin  Inovativ që synon rritjen e performancës së praktikës dhe ekipit të punës: domethënë grupin e strategjive dhe mjeteve që përdor një ordinancë stomatologjike për të rritur efikasitetin, numrin e pacientëve, shitjtet dhe efektivitetin komunikues në prezantimin dhe shpjegimin e një plani trajtimi, duke rritur përqindjen e pranimit të vlerës.
“Në vitin 2016 ai themeloi Odontomedica group SRL, start-up-in e parë inovativ në Itali në sektorin e dhëmbëve, deri më sot ka 6 zyra të shpërndara në të gjithë Italinë, një në Toskanë (Firence) dhe 5 në Kampania.
ANNA CIRIELLO

Dental Clinic Manager


- CEO Odontomedica Group srl
- Grua në karrierë me mbi 30 vite eksperiencë në sektorin stomatologjik  
- Folëse  OdontoacademyRRETH NESH
Dëgjoni rezultatet që shumë kolegë kanë marrë tashmë duke përvetësuar kursin

ATA QË NA KANË ZGJEDHUR :

TIRANE 16 Shkurt 2024
Torna ai contenuti