iscrizione gli elementi chiave TIRANA - ALBANESE - Odontoacademy.it

odontoacademy
Vai ai contenuti
MAIN MENU > CORSI > CORSI ON LINE > EXTRA CLINICI > MANAGEMENT
TIRANË
26 JANAR 2024
6.30 pasdite

TRAJNIM I NIVELIT TË LARTË
I PËRSHTATSHËM PËR MJEKËT, DENTISTËT DHE TË GJITHË STAFIN E KUJDESIT SHËNDETËSOR

vendi i ngjarjes
BROADWAY TIRANA HOTEL
Street Emin Durrako, Tirana, Albania
Mbrëmja e trajnimit live + darka e përfshirë me titull:
ELEMENTET KYÇE TË KLINIKAVE TË SUKSESSHME DENTALE


Duke konfirmuar rezervimin tuaj ju do të keni:

PJESËMARRJE 2 orë intensive trajnimi live (nga ora 18:30 deri në 20:30) pasuar nga darka

TAKIMI ME DR. CLAUDIO GAMMELLA
Do të keni mundësinë të takoni personalisht themeluesin e ODONTOACADEMY, Claudio Gammella

DARKA EKSKLUZIVE NETWORKING me Kryetarin Dr Claudio Gammella

Kursi LIVE bazohet në dinamikën e Menaxhimit Dentar dhe Marketingut dhe ka për qëllim rritjen e efikasitetit dhe efektivitetit të KLINIKËS suaj DENTARE

KUJDES: duke konfirmuar rezervimin tuaj tani ju keni të drejtën për një biletë hyrje falas + darkë (vetëm për 30 të parët)

Il campo SMS deve contenere tra i 6 e i 19 caratteri e includere il prefisso del paese senza usare +/0 (es. 39xxxxxxxxxx per l'Italia)
?
Torna ai contenuti